Laptops

Het verbaast ons niets. Zelfs wij zijn wekelijks bezig laptops uit te kiezen die qua prijs en kwaliteit voldoen aan de opties die u mag verwachten. Iedere week komen er nieuwe laptops uit, met nog meer en betere specificaties. Heeft u er één gekocht, dan lijkt hij de volgende week al weer verouderd...

Dat is waarom wij u geen standaardprijslijst kunnen en willen geven. Voor u zijn we op zoek geweest naar een laptop die  het meest geschikt is en waar u niet teveel voor betaalt.

Daarbij mag u bij ons rekenen op een laptop die geheel voorbereid is. Zelf hoeft u niets te installeren, dat doen wij voor u. Het enige wat u hoeft te doen is de laptop aanmaken en werken ermee, of zoals u wilt: spelen ermee….

Meestal hebben we wel een aantal laptops in voorraad, om u toch een idee te geven waar u mee aan de slag kunt. U kunt rekenen op een goed merkproduct, zoals Hewlett Packard, Acer of Asus of dergelijke gelijkwaardige merken. Wij verkopen Desktops en laptops, zowel nieuw als vaak refurbished.

Soms betaalt u bij ons wat meer, maar hiervoor krijgt u ook meer: advies, uitleg, antivirus en anti -infectieprogramma’s  en een goede instap om uw laptop te  gebruiken en plaatsen wij uw oude data, zoals fotos en documenten netjes over. INFORMEER snel: 020-6104680

Bent u de weg kwijt in Laptopland?

10Door de bomen het bos weer zien!

        *Drukfouten en prijswijzigingen voorbehouden

 

   (C)opyright CAS-Computers, jan 2022