Het Windows 11 tijdperk is aangebroken...

Heeft u hier moeite mee? U bent niet de enige.

Wij helpen u graag!  Een gediplomeerd team staat voor u klaar. Ieder met zijn eigen specialiteit. U kunt de computer, in alle redelijkheid, laten aanpassen, zodat de werkomgeving op uw bureaublad eruit blijft zien zoals u gewend bent. Bespreekt u dit dan wanneer u de computer brengt? Heeft u meer speciale wensen, dan kunt u deze aan de balie doorgeven, middels een aannameboek. U krijgt daarna een werkbon mee, als bewijs dat uw systeem bij ons staat. Wanneer u de PC, na een belletje van ons op komt halen, vergeet u dan het aannamebewijs niet mee te nemen!  Wij mogen het gerepareerde/geupdated  apparaat anders niet meegeven.

                                                                   ADVIES

Wanneer u nog met een ouder besturingssysteem werkt, (vanaf Windows 7) dan is het raadzaam, het systeem te upgraden naar een hogere versie bijvoorbeeld Windows 10, waaruit de ‘kinderziekten’ langzamerhand verdwenen zijn. Let op wilt u naar Windows 11 met een ouder systeem? Vier oktober 2021 heeft Microsoft voor velen onverwacht Windows 11 gelanceerd. Daarna kwamen veel andere fabrikanten die standaard werken met Windows 11 met hun systemen op de markt. Helaas werkt dat niet altijd, wanneer er bepaalde recente hardware ontbreekt (zoals bv een beveiligingschip met TPM versie 2.0), dan is dit niet mogelijk. Helaas dus kan niet iedereen ‘meegenieten’ van deze Windows 11 versie.  Geluk bij een ongeluk (je), wordt Windows 10 nog zeker tot oktober 2025 ondersteund.  Zodat de gebruikers die nog niet direct voor de nieuwste versie zijn gegaan, nog enkele jaren kunnen werken met hun vertrouwde laptop of PC Windows 10  systeem. Daarna worden de updates waaronder andere natuurlijk de veiligheidsupdates, niet meer vernieuwd.

                                        UPGRADEN OF EVEN WACHTEN

Veel mensen zullen daarom wachten hun systeem te upgraden naar Windows 11, tot na de benodigde nieuwere en verbeterde versies die de PC daadwerkelijk meer stabiliteit geeft. Omdat zoals verwacht, er in het begin altijd nog wat perikelen zullen zijn die een vernieuwdere versie met zich meebrengt. Komen in deze ‘proeftijd’ problemen met W’11 dan zal Microsoft nog enkele verbeterde updates  geven.

Daarom is ons advies te wachten totdat de ’kinderziekten’ van W’11 achter de rug zijn. Meestal na enkele maanden gebruik zijn de meeste ‘foutjes’ er wel uit.

                         VRIJBLIJVEND ONDERZOEK VAN UW SYSTEEM

Bij upgraden kunnen wij uw (verouderde) systeem zelfs minimaal vijf maal sneller maken en zorgen ervoor dat uw kostbare data, zoals foto’s, documenten etc. weer netjes teruggezet worden. Binnen enkele dagen staat uw systeem weer gereed.

Vrijblijvend onderzoeken wij uw systeem. We kunnen adviseren het systeem om te laten bouwen, in te ruilen of eventueel een nieuw systeem te kopen. Om een goede prijsopgave te maken, hebben wij uw computer nodig om een diagnose te stellen, in ruil daarvoor krijgt u van ons een aannamebewijs. De offerte die we  maken is afhankelijk van het systeem dat u aanlevert. Wat voor processor, moederbord, grafische kaart en intern geheugen zit erin en wat verwacht u van de (nieuwe) computer? Is het de moeite waard om uw PC om te bouwen of kunt u toch beter een nieuw systeem  overwegen?

Vaak  kunt u binnen een dag al een vrijblijvende offerte verwachten, dit is wel afhankelijk van de drukte in de zaak. Zo kan het soms enkele dagen duren. Wit u de computer echt heel snel terug, maakt u dan een afspraak. Uiteraard kunnen we alleen een prijsopgave maken, wanneer uw computer nog werkt. Anders is het mogelijk uw systeem eerst te repareren, om daarna toch nog tot een goed advies te komen. Klikt u dan op: Reparatie en Onderzoek

 

U krijgt  advies speciaal op maat gemaakt. De prijs van de minimale èn de maximale uitbreidingen. U kunt de computer stapsgewijs uitbreiden, aangepast aan uw budget. Steeds weer kunnen we ervoor zorgen dat uw computer actueel blijft. Dit is het grote voordeel van het door ons geassembleerde huismerk C.A.S-Computers een merk waar we trots op zijn. Het enige merk, waar wij als team volledig achter staan! De afkorting C.A.S. staat voor:                      

                                 COMPUTER ADVIESBUREAU SAMUELSZ                    

Ons bedrijf heeft een eigen Technische Dienst, waardoor  uw computer, als er onverhoopt iets mis is, meestal binnen een paar dagen weer klaar staat. Wanneer er meerdere systemen tegelijk gekocht worden (vanaf 5 systemen), zijn er leuke kortingen mogelijk. Wij horen u al zeggen: ”Een C.A.S.-Computer, daar heb ik nog nooit van gehoord!” “Hebben ze geen grote merken zoals: HP, Compaq, Dell, Toshiba enz.?”

                      

          C.A.S. ìs juist een groot merk, de computer van uw computerspecialist!

 

Wij werken met Intel processoren, Asus/MSI moederborden, Geforce, Ati, Raid On, grafische kaarten, Seagate, Western Digital harddisks enzovoorts. De behuizing mag u zelf kiezen, de kasten die wij in voorraad hebben zijn eigentijds eigen wijs. Kortom wanneer u voor een CAS-Computer kiest, koopt u een kwaliteitscomputer met ongekende service & kwaliteit voor een redelijke prijs. De meeste overige computerleveranciers; die  ‘de grote merken’ leveren, gebruiken overwegend dezelfde componenten, vaak minder goed op elkaar en op uw  wensen afgestemd, in een standaard behuizing uit Aziatische landen. Wanneer u kiest voor een computer van ons, wéét u dat u daadwerkelijk een Persoonlijke Computer heeft.

.

.

6Advies/Offertes

        *Drukfouten en prijswijzigingen voorbehouden

 

(C)opyright CAS--Computers, februari 2022