Om u te helpen kunnen wij aan huis uw Internet, ook na reparatie, weer werkzaam maken en eventueel uitbreiden met draadloze verbindingen om uw huis geheel te voorzien van WiFi.

Ook wanneer u ondanks de hulp van Internetleveranciers uw Internet toch niet functioneert, kunt u altijd onze hulp inroepen. Wij helpen u graag verder. Speciaal hiervoor opgeleide buitendienst medewerkers, komen bij u aan huis om de situatie te bekijken en hierna uw Internet werkzaam te maken. De kosten hiervoor liggen tussen de € 35,00 en € 150,00

Indien u bij ons een extra router aanschaft kunnen wij deze voorbereiden met uw laptop of desktop dat deze thuis direkt draadloos werkt zonder bij u thuis te komen.

 

.

 

 

 

Tekstvak:                   


Internetfraude wordt steeds groter. Denkt u een attente herinnering te krijgen, want uw antivirus leverancier waarschuwt u per e-mail, of een ongevraagde pop-up dat uw anti virusprogramma bijna verlopen is. Blijkt dit juist dč besmetting zelf te zijn! Klikt u op de pop-up of op de link in uw mail en u haalt een vet virus binnen! Daarom koopt u ŕltijd ieder jaar een nieuw pakket in de winkel, uiteraard het liefst bij ons;~)) En vooral kruis de pop-ups rechts bovenin het scherm uit of verwijder (delete) de mail meteen van uw computer.
U kunt zelfs virussen en/of highjackers (kapers van uw software), via downloaden binnen halen op uw systeem. Cyber-mafia verdient hiermee miljoenen euro’s per jaar.
U denkt bijvoorbeeld een leuke E-card van uw vriendin te krijgen, maar in plaats daarvan, download u zelf, rechtstreeks het virus van een E-card, of een download programma naar binnen... Kijk goed naar het e- mail adres en vraag de (vermeende) afzender of deze u een attentie gestuurd heeft, voorkomen is beter dan genezen!. Mocht u onverhoopt toch slachtoffer zijn geworden van deze Cybercriminelen, brengt u dan zo snel mogelijk uw computer naar onze reparatie dienst, want het is niet uitgesloten dat de boeven op deze manier codes van uw bankrekening in handen krijgen en uw rekening leegroven. Misschien minder erg, maar toch niet leuk, komen ze op deze wijze aan uw leuke vakantiekiekjes of andere belangrijke data.

.

 

 

Draadloos instellen van Internet  op uw computer na herinstallatie. Installeer uw computer zoals u gebruikelijk bent. Start de computer en controleer het Internet door bijvoorbeeld uw mail of een

browser te openen. Krijgt u de melding: geen Internet beschikbaar of iets dergelijks, ga dan als volgt aan de slag. Lees onderstaande handleiding eerst helemaal goed door, voordat u begint.

1. Rechtsonder in uw monitor ziet u een icoon met een computer met 2 wimpels ernaast en een rood kruis er doorheen of een balkje met 5 latjes van klein naar groot ..

      Dubbelklik 2 keer op dit icoon.

2.   U ziet nu een venster opengaan met alle gevonden netwerken in uw omgeving, dus ook van uw buren enz.

3.   Kies uw eigen Internet. Meestal vind u de WPA of LAN code  op de router aan de zijkant of onderkant, de middelste sticker, ook de naam van uw internetverbinding staat daar (SSID)

4.  Typ uw gebruikersnaam en code (zie punt 3) op het venster in, klik op toepassen en OK.

      Nu bent u verbonden met Internet.

5.   Om dit te controleren, typt u bij uw browser bijvoorbeeld Google Chrome in:                    https://www.facebook.com/CasComputers?ref=hl  wanneer u tevreden bent met het resultaat

           mag u ons een like geven bij de vind ik leuks.

 

Dank u wel voor uw medewerking en veel plezier met uw Internet aansluiting!

 

Draad internetverbinding installeren

 

1. Klik met de muis op: Start

2. Kies voor het configuratiescherm

3. Ga naar> Netwerkverbindingen

4. Eigenschappen

5. Kies voor internet protocol

6. Kies hier voor de bovenste optie: automatisch een IP adres laten toewijzen

7. Het netwerk laten zoeken en wachten op de verbinding

8.  Klik op OK

 

Gefeliciteerd, u kunt werken op het Internationale Web!

Internet werkzaam maken na reparatieInternetfraudeAntivirusInternet/Advies13

        *Drukfouten en prijswijzigingen voorbehouden

 

   (C)opyright CAS--Computers,, jan 2022

En Internet werkzaam maken na reparatie