Wij hebben een speciale aan huisservice en buitendienst.

 

Vaak hebben mensen geen mogelijkheid om zelf hun reparatie of computer langs te brengen.

Voor deze mensen hebben wij een speciale aan huisservice, pick up and delivery, ophalen en na reparatie weer

terugbrengen, dit voor een kleine extra vergoeding bovenop de reparatiekosten. Het systeem wordt indien

nodig afgekoppeld, van bedrading en tijdens het terugbrengen eventueel weer aangekoppeld aan de randapparatuur. Tevens wordt bij een herinstallatie ook randapparatuur, zoals een printer aan huis af geïnstalleerd.

U krijgt bij het ophalen een aannamebewijs dat uw computer is meegenomen. Vergeet aub niet uw gegevens voor bijv. email (emailadres en wachtwoord) facebook en andere inlogprogramma’s, licensienummers, bv Office en andere notities die van belang zijn mee te geven. Geef duidelijk aan met welke programma’s u werkt en welke u weer terug wilt hebben. Dat geldt ook voor zelf aangemaakte data zoals, foto’s, documenten.

We zullen u dan spoedig bellen over de werkzaamheden en prijsopgave.

Het is mogelijk in overleg uw systeem weer zeer snel te maken met een electronische schijf (tenminste vijfmaal sneller dan voorheen).

 

De Buitendienst.

Tijdens het werken in de buitendienst, worden voornamelijk kleine reparaties gedaan. Indien er meer werk is dan wordt het systeem meestal meegenomen, dit i.v.m. kosten besparing. Voor de reparaties in de buitendienst wordt 35,00 euro gerekend per half uur, dus bv een klusje van 1.5 uur kost dan 105,00 euro. Dit wordt vooraf ingeschat en met u besproken. Onze buitendienst reikt tot maximaal 100 km rond ons bedrijf. Dus als u verhuist, kunnen wij u vaak nog van dienst blijven.

 

Tekstvak: WIFI INSTELLEN NA SCHONE HERINSTALLATIE##